Familie Molenaar biedt kamers te huur aan op basis van logies met ontbijt.

De kamers bevinden zich boven in het huis van de familie. Dat huis is te vinden in het pittoreske dorpje Buren op het schitterende Waddeneiland Ameland.
 

 


 
U denkt er over om er even tussen uit te gaan?

Boek dan bij ons een ruime kamer met een heerlijk uitgebreid ontbijt met naar keuze brood, warme broodjes, divers broodbeleg, muesli, koffie, thee, melk, jus dŽorange, fruit en een scharrelei!
De kamers zijn voorzien van beddengoed en handdoeken. Verder treft u een kledingkast, een flatscreen LCD HD-tv, waterkoker en koffiezetapparaat aan.
De badkamer met douche en toilet wordt met de andere gasten gedeeld.
Terrasmeubilair is aanwezig als u lekker buiten wilt zitten.
 

 
 


 
Overdag kunt u zich in en rondom Buren goed vermaken. Het schitterende eiland Ameland biedt trouwens volop mogelijkheden voor een weekendje weg, een korte of wat langere vakantie.

U kunt er heerlijk fietsen of wandelen in de natuur, een dagje naar het strand (gelegen op een afstand van circa 1000 meter), turen naar vogels op en in de Waddenzee, een excursie volgen in de eendenkooi, de vuurtoren bij Hollum beklimmen of een van de interessante musea bezoeken.
Het buurdorp Nes biedt bijvoorbeeld een gezellig dorpscentrum met knusse winkelstraatjes en leuke winkels. Nes ligt op ongeveer 1500 meter afstand ten westen van Buren.
 

Voor de lunch of een heerlijk diner 's avonds zijn volop leuke en gezellige restaurants en andere eetgelegenheden in Buren en Nes te vinden.

Huisdieren meebrengen is niet toegestaan.

Voor prijzen en verdere inlichtingen over de kamers met ontbijt, de vrije perioden en het reserveren van een kamer neemt u contact op met mevr. C.J. Molenaar - De Jong.

Links op deze pagina vindt u haar adresgegevens en telefoonnummers.
Haar e-mailadres luidt: kamersmolenaar@amelandbungalow.nl.